Filosofisk værdigrundlag

Mit filosofiske grundlag bygger på den opbyggelige del af Sørens Kierkegaards forfatterskab. I praksis betyder det, at du først og fremmest gives plads til din historie. Du får derfor rum til din fortælling hos en, der virkelig kan lytte til, og spejle, din fortælling. Dét der er hændt dig. Vær dog allerede her forberedt på, at jeg som spejl godt kan være bulet. 

Derefter vil jeg gerne have dig ud af offerrollen, hvis du skulle være havnet i den(fælde!). Vi går derfor over til at arbejde med, hvordan du bedst tilbageerobrer ansvaret for dig selv. Det gør vi, fordi det på sigt er det eneste, der kan få dig til at springe glad ud af sengen igen om morgenen. Det eneste, der virker, er selvansvarlighed, hvilket jeg nok skal forklare nærmere.

Dét er vores arbejdsgrundlag - det og egentligt ikke så meget andet. Selv om det, som sagt på forsiden, nok skal blive individuelt tilpasset til netop dig/jer. Det gælder også i forhold til egentlige psykologiske teknikker, hvis der er brug for det. Hjælpen og rådgivningen bliver hvergang din/jeres hjælp. 

Bliver der brug for egentlig traume-svigt-behandling, er jeg certificeret EMDR-terapeut.

 

Hvis det umiddelbart lyder, som om jeg lidt er en hård hund, så er jeg det nok også. Men jeg er også en kærlig og hjælpsom hund, når først jeg går igang med at hjælpe dig/jer.