Parterapi, samt unge- og forældrerådgivning

Par-og familieterapi

Parterapi. Som forfatter til bogen "Svaret er Ja - Kierkegaard som parforholdets fyrtårn", med en særuddannelse som certificeret Imago par-og familieterapeut godkendt af Dansk Psykolog Forening, såvel som jeg rent faktisk selv har været gift tre gange!, før det endelig lykkedes! har jeg en meget omfattende erfaring indenfor par-og familieterapi.

Dertil kommer, at jeg har Dansk Psykolog Forenings specialistmodul i udredning af Børn- og Unge, såvel som en række efteruddannelseskurser i traume/svigt behandling af børn-og unge med EMDR-terapi.

Har du/i derfor par-familie problemer i det hele taget, det gælder også forhold til dine egne forældre, er du/i meget velkomne til at rette henvendelse(se forsiden).

Her i 2020 tilbyder jeg en lille pakkeløsning på 4 samtaler a 1,5 time til kr. 5400. Derudover er der som altid mulighed for par/gruppe samtaler/rådgivning én samtale aftale af gangen a 1,5 time til  kr. 1600- per gang.

Til det lettere slidte parforhold er her et link, der minder jer om at huske at dyrke sex: https://jyllands-posten.dk/debat/breve/ECE10880353/psykolog-det-kan-redde-parforholdet-at-dyrke-sex/

 

Lad mig prøve at være jeres erfarne ordstyrer og rådgiver: hører din partner ordentligt, hvad du siger? - og hører du ordentligt, hvad din partner siger?